Mat som älskar dig tillbaka

Kundnöjdhet

Recensioner av kursen och medlemskapet kom igång med ren och läkande mat.

  • Recept och veckomenyer 9/10
  • Kursinnehåll och uppbyggnad 9/10
  • Medlemsgrupp och community 9/10
  • Livesändningar och Interaktion med kursledaren 10/10
  • Teknisk plattform och användarvänlighet 8/10
  • Bemötande och praktisk support 9/10
Läs mer om kursen

Kundomdömen

Alla bilder nedan är från deltagarna. 

Anonym ⭐⭐⭐⭐⭐

"känslan av frihet är obeskrivlig"

Jag har själv utbildad kost- och hälsocoach inom funktionsmedicin (även om jag valde andra karriärvägar och inte just nu jobbar inom fältet). Jag gick med andra ord in i kursen med gedigen kunskap men total oförmåga att hjälpa mig själv ur mitt sockerberoende. Jag hade fastnat i hur jag behövde äta för att det skulle vara optimalt för mig, metabolt. Det blev ett "allt-eller-inget" tänk och jag satt fast. I det här programmet, eftersom jag bestämt mig att följa det slaviskt, hittade jag en gyllene medelväg som till min stora förvåning funkar perfekt för mig!

Några saker slår mig som särskilt framgångsrika med detta program:

  1. Längden. Det är så otroligt smart med 21 dagar(s-program - man kan vara med på flera under ett år). Inte för kort, goda förändringar hinner ske och vanor etablera sig samtidigt som tre veckor känns helt överkomligt tidsmässigt. När programmet är slut fortsätter man vecka 4 av bara farten.
  2. Det finns inte EN sanning kring hur man ska äta (förutom grunden ren och läkande mat såklart) vilket gör att det blir enklare att hitta det som passar för just mig, mängden fett, mängden kolhydrater, variationen av grönsaker osv.
  3. Helhetsgreppet på mat som näring - för både kropp och själ. Jag har för första gången en mer avslappnad attityd kring mat. Jag kan titta på det som ligger på tallriken och känna att jag äter med gott samvete eftersom jag ger min kropp det den behöver. Det har aldrig hänt förut. Känslan av frihet är obeskrivlig. Samtidigt har jag fått verktyg att hantera de negativa känslor som ibland cirkulerar och tolkas som sug.
  4. Maten är så galet god!
 
Christina Sönstevold

Hej! Jag följde varje dag vad Nilla skrev. Lagade recepten som finns i receptboken .Tror dessa recept på god och läkande mat kommer följa mig länge. Nu så här efteråt tittar jag tillbaka på 3 veckor med GOD mat! Smakrika spännande rätter! Jag är helt nöjd! Hälsning Kina

⭐⭐⭐⭐⭐

Helen Baudtler

För mig handlar det om att få inspiration Jag har varit med flera gånge vet var jag mår bra av,men mitt socker behov leker med mig Därför kallar jag kuren för mitt hjern massage Tack för denna gång 🤗🌸🌺

⭐⭐⭐⭐⭐

Britt-Marie ⭐⭐⭐⭐⭐

"Efter en vecka försvann nästan alla symtom..."

Jag gick med för att jag en tid hade funderat på att sluta med mjölkprodukter och socker, glutenfritt åt jag redan. Anledningen var att jag har hypotyreos och har haft besvär de senaste tre åren, sus i huvudet, dimmig i ögonen, nedstämd, trött och kände mig allmänt sjuk. Efter en vecka försvann nästan alla symtom och jag känner mig mycket piggare. Har energi kvar när jag kommer hem från jobbet!

Konceptet är lätt att följa och det finns många recept att välja på. Recepten är lätta och alla kan hitta något som man tycker om. Bra med medlemsgruppen där man fick tips av de andra deltagarna och där man kunde ställa frågor till Nilla. Mycket läsvärda mejl av Nilla varje dag. Men det är inte bara maten som gör nytta, utan som Nilla också skriver, man får ta hand om sig och lyssna på sin kropp. Röra på sig, yoga, andas, slappna av med musik. Häng på nästa gång!!

Maria

Mycket bra upplägg. God, lättlagad mat.

⭐⭐⭐⭐⭐

Hanna K.

Är så tacksam för att jag provade detta! Massor av goda recept att få del av.

⭐⭐⭐⭐⭐

Kim Lundberg

Det har varit så spännande att prova på nya recept varje dag och känna att det räcker gott och väl att äta vegansk mat mestadels av veckan för resten av mitt liv.

⭐⭐⭐⭐⭐

Martina

Är så tacksam för att jag provade detta! Massor av goda recept att få del av.

⭐⭐⭐⭐⭐

Nina A.

Jag är så nöjd att jag gick med i ren och läkande mat. God mat, mycket mat, inspirerande mat. Jag är mindre svullen runt magen, har mindre ont i mina leder, och ser piggare och slätare ut i ansiktet.

⭐⭐⭐⭐⭐

Monica Elisabeth Tyllman

Jag har verkligen lärt mig mycket och kommer fortsätta med att äta mer grönt och mindre mejeriprodukter jag fick så mycket mer energi. Tack.

⭐⭐⭐⭐⭐

Rigmor Backlund

Jag är väldigt nöjd med kursen och kan verkligen rekommendera den till dig som känner att du är redo att göra en omställning i ditt liv. Nillas dagliga peppande mail, full av kunskap som hon så generöst delat med sig, är något jag sett fram emot varje dag. Alla fantastiskt goda recept som ingår i materialet har varit toppen!😊 Jag kommer i stor utsträckning fortsätta äta så som jag lärt mig under dessa veckor. 

⭐⭐⭐⭐⭐

Liselott

Tack! Det här kursen har mycket hänt m mig i alla plan..jag blivit mycket bättre i magen o i leder m fortfarande känningar/värk i muskler. Jag behöver o uppskattar frågeställningar i kursen som jag fortsätter att jobba m med då det varit svårt att hitta svaren till mig själv. jag inte lagat så många rätter än, då jag gillar enkelt o rent upplägg, m bröd, röror o tillbehör är recept jag använts och håller. Nu börjar det ”svåra” hitta balansen i mitt liv m maten och valen m vänner o familj!

⭐⭐⭐⭐⭐

Eva H.

Nu har vi ätit fantastisk mat i tre veckor. Jag mår otroligt bra. Mina tidigare besvär med uppblåst mage försvann efter tre!!! dagar. Tacksam att få ta del av dessa goda recept och fått bra vägledning. Nu är vi taggade på att klara det själva. Än en gång tack.

⭐⭐⭐⭐⭐

Anonym

Tack för en mycket lärorik tid! Jag har lärt mig att äta på ett nytt sätt och börjat använda ingredienser som är nya för mig. Mitt sötsug är borta och jag har inget sug efter småätande på kvällen längre. Jag kommer fortsätta att äta så här så mycket det är möjligt i fortsättningen. Kan lägga till att jag minskat i vikt under tiden också. Toppen!!!

⭐⭐⭐⭐⭐

Camilla

Jag tycker programmet var väldigt givande. Många goda näringsrika recept som jag kommer fortsätta med även efter kursens slut. Nillas dagliga mejl innehöll intressant information och det fanns mycket att reflektera över. Jag är nöjd och tacksam över att jag gick det här programmet!

⭐⭐⭐⭐⭐

Josefin.

En av de bästa investeringar jag gjort för mig själv i livet. Så bra och enkelt upplägg, fantastiskt inspirerande och utvecklande mail, otroligt god mat som man vet mår bra utav. Såg många positiva skillnader redan första veckan och bara längtar efter att få fortsätta denna resan och lära mig ännu mer recept. Sååå tacksam för Nilla

⭐⭐⭐⭐⭐

 
 Suzanne Zingmark

Bra guidning och information. Recepten är så goda och lätta att göra. Rekommenderas

⭐⭐⭐⭐⭐

Jenny

Det bästa vi gjort. Om man vill ha förändring på riktigt. Kan varmt rekommendera Nillas kurs och 21-dagars!

⭐⭐⭐⭐⭐

Jasmin W.

Bra guidning och information. Recepten är så goda och lätta att göra. Rekommenderas

⭐⭐⭐⭐⭐

Charlotta

Så inspirerande och bra!

⭐⭐⭐⭐⭐

Riitta Lipponen

Bra början att även fortsättnigsvis försöka undvika socker och äta glutenfritt.

⭐⭐⭐⭐⭐

Susanne H.

Bra upplägg. 

⭐⭐⭐⭐⭐

Kerstin N Eskilsson

Jag är jätte nöjd, eftersom jag har ätit antiinflammatorisk mat sedan 2018 o tyvärr "fuskat" senaste tiden, behövde jag en nystart igen. du Nilla gav mig motivationen tillbaka, o framförallt glädjen att äta denna läkande mat. så enkelt egentligen, men tyvärr så mycket frestande godsaker runtomkring mig. Det som också ger mig mycket är dina recept, framför allt bakrecepten, provar mig fram just nu, har satt en surdeg som jäser så fint:) Det som jag vill slå ett extra slag för är att maten inte bara påverkar min kropp utan framför allt mitt sinnelag, huvet blir helklart! Tanken sätts fri! Jag blir så pigg o alert! Orken är tillbaka, jag är ändå pensioner o orkar massor, tummen upp för det. Det är aldrig försent att börja äta läkande ren mat. Tusen tack Kerstin

⭐⭐⭐⭐⭐

Rose-Marie

Trevligt upplägg med dagliga kommentarer av Nilla. Recepten var bra, äter dagligen av den maten

⭐⭐⭐⭐⭐

Anki

Bra upplägg - fina recept och bra pepp från dej och de andra deltagarna.

⭐⭐⭐⭐⭐

Lilli

Bra information, goda recept och väldigt bra att få dagliga peppande mejl från Nilla.

⭐⭐⭐⭐⭐

Carolin

Ett enkelt sätt att äta bättre mat som får dig att må bättre! Nilla är oerhört tillmötesgående och stöttande. En bra kickoff för att må bättre!

⭐⭐⭐⭐⭐

Kristina

Jag är väldigt nöjd med den här tiden. God mat, rejäla portioner, nyttiga mellanmål om man blir sugen på nåt gott och brev från Nilla varje dag gjorde det lätt att lyckas utan att "fuska". Även medlemsgruppen för oss deltagare var bra med funderingar, tips och svar på frågor.

⭐⭐⭐⭐⭐

Christina W.

Fantastisk kurs som verkligen inspirerar till en hälsosam livsstil! Nillas peppande dagliga mail är motiverande i kostomställningen och ökar förståelsen för att hälsa inte bara handlar om mat. Dagboken gör att man tar sig en funderare på hela livet och de val man gör och de tankar man tänker.

⭐⭐⭐⭐⭐

Jessica Johanson

Tack för din ärliga, kunniga och kloka kunskap som du levererar. Inga snabba lösningar och jag som människa får ta eget ansvar för mina val och agera utifrån det. Jag blir medveten om att ansvaret vilar hos mig själv men med goda råd och recept från dig🙏

⭐⭐⭐⭐⭐

Jörgen Claesson

Jag uppskattade de dagliga mejlen som låg helt rätt i tid, de tog upp saker som jag funderade på just då. Det svåra var för mig var att inte småäta, överäta och att låta bli kaffe.

⭐⭐⭐⭐⭐

Lise-Lott Svensson

Det här programmet passade mig perfekt! Massor med goda o lättlagade recept. Mår jättebra av denna kosten och kommer fortsätta med den ett tag till! Så stort Tack!!

⭐⭐⭐⭐⭐

Margot Nilsson

Recepten är superbra (lagar dem nu även efter kursens slut) och kursen har ett upplägg som är enkelt att följa.

⭐⭐⭐⭐⭐

Lena

Bra upplägg med fakta och recept och till och med färdiga matsedlar om man ville välja det. Fått inspiration och kunskap på min resa.

⭐⭐⭐⭐⭐

Marie

Maten är lättlagad och väldigt god. Jag mår bättre och känner mig piggare. 21 dagar gick väldigt fort så jag kommer fortsätta med den ett tag till. Så tack för inspiration och en bra kurs.

⭐⭐⭐⭐⭐

Lise-Lott Svensson

Jag har bara gjort det här några dagar än så länge men känner att programmet passar mig perfekt! Känslig mage som inte mår så bra efter pandemitider med slarvig kosthållning och tröstätande! Dom recept jag provat hittills, jättegoda och lättlagade! Så jag är mycket motiverad att fullfölja detta ! 👍😃

⭐⭐⭐⭐⭐

Linda

Jag har fått mycket råd om mat och matsmältning samt många goda recept!

⭐⭐⭐⭐

Veronica Strandqvist Rådström

Väldigt bra upplägg, jag har aldrig känt att jag gjort någon uppoffring. Bara positiva upplevelser med ett balanserat blodsocker och en klarare känsla i både kropp och huvud.

⭐⭐⭐⭐⭐

Gunilla

Kan varmt rekommendera denna kurs.

⭐⭐⭐⭐⭐

Susanne

Allt har varit toppenbra! Recepten, maten, coachen :-) Supernöjd

⭐⭐⭐⭐⭐

Anna-Lill R.

Fantastiskt god mat. Har lärt mig massor redan.

⭐⭐⭐⭐⭐

Martina B.

Jag är så nöjd att jag kommer tillbaka! Programmet är tydligt, enkelt att följa och fullt med tips och råd. Pedagogiskt upplagt med dagliga peppande mail som förklarar vad som händer i kroppen och varför. Speciellt viktigt i början då man inte alltid mår så bra. Hurra för ren och läkande mat!

⭐⭐⭐⭐⭐

Lilian Österlund

Det har varit roligt och lärorikt! Allt var inte precis nytt för mig, Har avhållit mig från både gluten och laktos, sedan många år (Är testad av läkare). Det var nyttigt med nya rätter, och nytt sätt att tänka om maten. Att äta mer grönsaker framför allt. Ren mat. Helst ekologiskt så långt det går. Mycket bra! Hoppas magen anpassar sig så småningom, till allt . Tack, Nilla!

⭐⭐⭐⭐⭐

Anna H.

Tack för en väldigt bra kurs Nilla! Jag är piggare, lugnare i magen och mitt sötsug är borta! Halleluja! :) Har funnit massa ny inspiration av alla härliga recept och upptäckt hur lätt och gott det är att laga och äta mat utan gluten, mjölkprodukter och vitt socker. Detta är verkligen något jag kommer fortsätta med!

⭐⭐⭐⭐⭐

Pirkko Lobjerg

Det är en bra och inspirerande kurs med toppenrecept! Nilla delar mycket klok och samtidigt enkel och kunskap om den typ av eko-livstil och matlagning som jag gillar bäst: Inspiration från hela världen med det bästa av många dieter och sist men inte minst att visa respekt för våra fantastiska kroppar. Tack!

⭐⭐⭐⭐⭐

Anonym

Tack för inspirerande coachning och alla givande inlägg under 21 dagar! Maten är ju överaskande god! :) hälsoreaktionerna kan sammanfattas som; "känner mig lättare" och är gladare men sover fortf. oroligt. Det händer verkligen mycket i kroppen! Så än en gång Tack!!

⭐⭐⭐⭐⭐

Camilla

Strålande! Riktigt god mat och bra förklarat kring varför och vad som ska väljas framför annat. Vissa recept saknade några detaljer i beskrivningen och inköpslistan kändes inte komplett för veckans planering. Mäkta nöjd över beslutet att vara med all in. Kommer fortsätta äta liknande mat och följa fler tips på recept. Tack för inspirationen!

 

⭐⭐⭐⭐⭐

Lotta

Är så nöjd med programmet. Massor med nya goda recept, mental pepping och kloka tankar. Har fått bättre balans i mitt ätande och tankar kring mat samt återfått matglädjen. Tack Nilla!

⭐⭐⭐⭐⭐

Åsa

Den bästa investeringen på länge. Nycklar som fattats i min resa ur utmattning har hittats, maten har gett mig energi tillbaka och utmanat mitt känsloätandet så jag nu hittat till roten av det. Mycket goda recept och de dagliga mailen har verkligen hjälpt mig att tänka i rätt banor under de 3 veckorna. Den dagliga kontakten med deltagarna och Nilla i gruppen har varit inspirerande och gett svar på frågor och funderingar. Som en extra vinst, även fast det inte var målet för mig, var att jag tappat 3 kg under dessa veckor. Rekommenderas varmt!

⭐⭐⭐⭐⭐

Martina Laub

21 dagar gick otroligt fort och var över mina förväntningar. Att avstå från vissa födoämnen var lättare än jag trodde tack vare alla bra recept, pepp mailen och FB gruppen. Tanken var aldrig att gå ner i vikt utan att bli av med värken i kroppen men jag fick båda delarna. Denna väg kommer jag fortsätta på. Tack Nilla

⭐⭐⭐⭐⭐

Suzanne Zingmark

Bra upplägg. Dina dagliga mail skapade nya tankar och fick mig som person att reflektera. Tyvärr fick jag Covid efter 1vecka tappade både smak och lukt. Nu när jag börjar återhämta mig tänker jag starta om igen. Tack för bra recept som är enkla att följa/ Suzanne. 🙂

⭐⭐⭐⭐⭐

Linda Fransson Bergström

Bra kurs med bra material som jag tryckt ut som man kan ha i en pärm när man fortsätter efter kursen👍🏻

⭐⭐⭐⭐⭐

Elisabeth S.

Superbra recept, goda lättlagade och inspirerande. Mår fantastiskt bra med den här kosten. Piggare gladare och fräschare. Äter forfarande likadant, förutom nån ostbit. Har ändrat både mitt tänk och min kropp till det bättre och så mycket friare. Maten och sug är inte längre ett problem eller nr 1. Tack🙏🏻

⭐⭐⭐⭐⭐

Kristina

Ganska bra egentligen, men hade på nåt sätt ändå väntat mig mer. När kommunikationen sker i grupp blir jag gärna tyst - kanske hade jag ställt fler frågor om det upplägget varit annorlunda?

⭐⭐⭐

Titti

Mycket pepp och goda recept från Nilla,det bästa jag gjort att anmäla mig till detta,känner mig som en ny människa.

 ⭐⭐⭐⭐⭐
Karin S.

Jättebra stöttning, tips och råd av Nilla! Jag får verkligen veta varför vissa saker är bättre än andra och dessutom får jag råd kring annat som påverkar hälsan. Rekommenderar detta verkligen!

⭐⭐⭐⭐⭐

 Josefin

Jag är så nöjd och glad och känner enorm skillnad i hela mig! Jag tyckte 21 dagar kändes hanterbart att leva utan ”allt som är gott” men nu känner jag att jag aldrig vill att det ska ta slut! Jag har mycket kvar att lära, men det är såhär jag vill äta och må - alltid. Det känns inte alls tungt eller svårt -bara hoppfullt!

⭐⭐⭐⭐⭐

Britt

Goda recept, bra att följa en meny, jag kommer fortsätta laga flera av dem

⭐⭐⭐⭐⭐

Helena Mattsson

Den här kursen är mer än bara en matkurs. Det är även en kurs i personlig utveckling. Man vill bara ha mer.

⭐⭐⭐⭐⭐

Camilla Nilsson

En bra kurs

⭐⭐⭐⭐⭐

Maria

Fantastiskt material med fakta, recept & dagliga mail till en renare kropp😊

⭐⭐⭐⭐⭐

Joefine U.

Mycket givande upplägg!

⭐⭐⭐⭐⭐

Karin

Enkelt upplägg, bra support, god mat, synbara förändringar

⭐⭐⭐⭐⭐

Anki

Bra upplägg - fina recept och bra pepp från dej och de andra deltagarna.

⭐⭐⭐⭐⭐

Sofia

Fantastisk!

⭐⭐⭐⭐⭐

Josefine E.

Goda recept!

⭐⭐⭐⭐⭐

Anonym

Bra support vid frågor.

⭐⭐⭐⭐⭐

Lilli

Bra information, goda recept och väldigt bra att få dagliga peppande mejl från Nilla.

⭐⭐⭐⭐⭐

Anne

En jättebra kurs. Har lärt mig mycket nytt om kost och kostens påverkan på kroppen. Tack

⭐⭐⭐⭐⭐

Eva-Lotta Carlsson

Toppen

⭐⭐⭐⭐⭐

Ekaterina

Superbra!

⭐⭐⭐⭐⭐

Marie H.

Så lärorikt och inspirerande!

⭐⭐⭐⭐⭐

Ingela 

 Fina och goda recept

⭐⭐⭐⭐⭐

My

Klart prisvärd kurs. Fick så mkt hjälp och goda recept! Talar om det för alla jag känner :)

⭐⭐⭐⭐⭐

Boel Svanberg

Goda recept o intressant information.

⭐⭐⭐⭐⭐

Anonym

Ett mycket givande och öppnande program. Kul att följa och mycket ny kunskap och info längs vägen.

⭐⭐⭐⭐⭐

Sandra

Fantastiskt program för att ändra synsätt och förhållningssätt på ett (relativt) lätt sätt!

⭐⭐⭐⭐⭐

Maria Zervas

Härligt med ny inspiration för att lära sig leva sundare.

⭐⭐⭐⭐⭐

Marie-Louise N.

Gott och enkelt.

⭐⭐⭐⭐⭐

Karolina

Väldigt bra tre veckor och bra med dagliga mail som går på djupet.

⭐⭐⭐⭐⭐

Boka nu och gå med som medlem

Du behöver inte invänta nästa gruppstart för att gå med! Gå med nu och få full tillgång till allt material och medlemsgruppen direkt

Gå med

Q/A - Är Kursen och medlemskapet "kom igång med ren och läkande mat” rätt för dig?

Ett utförligt inlägg om onlinekursen och medlemsskapet Ren och läkande mat. Här kommer svar på vanliga frågor och andra beskrivningar som de flesta undrar över innan de bokar…

Läs mer...