Mat som älskar dig tillbaka

Individuell kostomläggning

Jag hjälper dig hitta din balans! Inkluderar videträffar, hälsoanalys, kostplan, recept-app och chatsupport. 

Det här får du

 • Två 45-minuters video-träffar med mig, en inledande träff och en avslutande med 3-4 veckors mellanrum.

 • Textmaterial med hälsoanalys och individuella kostråd inklusive, din näringsberäknade kostplan.

 • App med menyscheman, kostregistrering och näringsberäknade recept utan gluten, mjölk och socker.

 • Chattsupport under 3 veckor.

Så här går det till

 1. När du bokat får du inom 24-48 h ett mail med läng till videoamötet och till ett hälsotest som du fyller i.
 2. Vi ses för vår första 45-minuters-session. Jag intervjuar dig utifrån hälsotestet som bl.a. visar din mat- stress, symtom och sömnprofil. Dessutom undersöker vi vanor, rutiner och beteendemönster. Under samtalet utforskar vi din situation här och nu, dina behov, förutsättningar och önskemål.
 3. Ett par dagar efter mötet är jag klar med din hälsoanalys och kostplan och du får mail med pdf:er. Du får även inbjudan till kost-appen.
 4. Du läser på det material du fått och sätter igång med kosten. Vi håller kontakt via appens chatt om det behövs. När du kickat igång bokar du en uppföljningsträff. 
 5. Vi ses för uppföljning efetr att du följt din kostplan under 3 veckor och utvärderar din upplevelse. Du får med dig viktiga råd och ytterligare justeringar som kanske behövs.  

-Är 3-veckors-programmet något för dig?

En individuellt framtagen kostplan är egentligen en önsketjänst för alla! Men, de kunder som bokar är personer som verkligen är redo för att äntligen må bättre och hitta den kost som passar just dom.

 • Har du kanske provat allt i kostväg men ändå inte hittat hem?
 • Har du svårt att se möjligheterna hur du skapar bestående positiva vanor och rutiner?
 • Vill du ha riktigt goda recept så att dina nya vanor blir hållbara?

Du får med dig en helhetsbild av vad som är viktigast för dig att förändra och vad som är nästa steg framåt. Utöver en individuellt beräknad kostplan med goda recept (stora paketet), får du flera konkreta tips med dig. Vi arbetar även med att förändra tankar och känslomässiga programmeringar kring mat, stress och att bryta vanor om det behövs. Jag arbetar med antiinflammatorisk kost i olika steg, mat för hormonbalans och för att långsiktigt läka mage/tarm.

Totalpris: 4999 kr

Använd ditt friskvårdsbidrag! Antingen använder du kvitto eller bokar via epassi här..

Boka tid

Jessica Johanson

Tack för din ärliga, kunniga och kloka kunskap som du levererar. Inga snabba lösningar och jag som människa får ta eget ansvar för mina val och agera utifrån det. Jag blir medveten om att ansvaret vilar hos mig själv men med goda råd och recept från dig🙏

Anonym

Träffsäker analys och förslag till läkning för både kropp o själ. Positivt med enkel och lagom omfattande kostplan! Flera goda recept som jag kommer fortsätta laga resten av livet. 

Din kostrådgivare

Nilla Gunnarsson

Välkommen till mig! Jag heter Nilla och cert. kost och näringsrådgivare, NLP coach och Food & Beverage Manager.

Sedan 2012 har jag arbetat heltid med kostrådgivning, hälsocoaching, receptutveckling och som matkonsult. 

LÄS MER OM MIG

Så här kommer du att äta

Med receptens hjälp utesluter du de livsmedel som är svåra för kroppen att hantera (t.ex vete, gluten, mjölkprotein, vitt socker, tillsatser) och äter mat av rena och naturliga råvaror. Det gör det möjligt för kroppens eget självläkningssystem att reparera och balansera där det behövs.

Du äter dig mätt på näringstät och smakrik mat och kan själv känna efter om du vill anpassa portionsstorlekar under tiden. 

Utöver det anpassar jag din kostplan utifrån dina unika behov. 

Läs mer om ren och läkande mat