Mat som älskar dig tillbaka

Coaching mat, kropp och känslor

-Varför coaching mat, kropp och känslor?

I den här coachingen ger du dig själv ett unikt tillfälle att komma i kontakt med ditt innersta och med din fysiska och känslomässiga intuition. Syftet är att nå orsakerna på djupet med det du vill förändra – så att obalanser och blockeringar kan lösas upp av sig själv på ett naturligt sätt. 

Genom coachingen hjälper jag människor bl.a. med kroppsuppfattning, förändra gamla vanor, beroendebeteende, självkänsla, att lokalisera känslomässiga orsaker till fysiska obalanser och att identifiera steg framåt. 

Skapa ett genombrott

Svar vi söker på fysiska obalanser har alltid en orsak på ett undermedvetet/känslomässigt plan. Vi styrs mer än de flesta av oss tror av gamla programmeringar och hur mycket vi än anstränger oss så hamnar vi tillbaka på ruta ett, om och om igen.

Att skapa en verklig vändpunkt och börja må bättre handlar om att komma i kontakt med oss själva, att minnas det vi innerst inne vet, att våga växa på ett naturligt sätt. I den processen kan vi behöva hjälp och guidning.

Sök lediga tider

Självtest: hur många av dessa påståenden gäller dig?

 • …har ofta upplevt känslor som skuld och/eller skam relaterat till kroppen, ät-beteenden eller mat.
 • …har ofta mycket tankar på mat 
 • ...att inte veta när eller vad nästa måltid blir ger dig obehag
 • …har använt mat för att kontrollera känslor
 • …har ofta använt mat/ätande som belöning och ”morot” 
 • …har haft svårt att bryta dåliga vanor trots många försök
 • ...har haft svårt att ”komma till skott” och inleda förändringar.
 • …har svårt att uppräthålla nya positiva vanor.
 • …har beroendebeteenden
 • …har upplevt att andra eller ”vardagen” saboterar eller påverkar dig negativt så att du inte lyckas med det du vill.
 • …vill uppleva en bättre relation till mat, hälsa och den egna kroppen.
 • …vill komma i bättre kontakt med din intuition kring mat och hälsa.
 • …vill ha hjälp med ett specifikt område som du vet hänger ihop med val kring din hälsa som självkänsla, depression, relationer, pengar, arbete, stress osv.

Såklart är det möjligt att känna igen sig i både ett eller alla av ovan nämnda påståenden. De flesta av oss känner igen oss – mat/känslor/självbild hänger intimt ihop – det är inget konstigt. Listan med påståenden kan ändå hjälpa oss ringa in och sätta ord på de problem vi upplever och kanske vad vi behöver hjälp med.

Friskvårdsbidrag

Kostrådgivning, samtalsterapi och stresshantering är avdragsgillt som friskvård för arbetsgivare. Alla tidsbestämda tjänster (exkl. självständiga kurser) är avdragsgilla som friskvård. Du kan betala via epassi eller använda kvitto som du får efter betalning. Kontakta mig om du har frågor eller behöver hjälp. 

Kontakta mig

Vi ses regelbundet för att skapa bestående förändring

I den här coachingen ger du dig själv ett unikt tillfälle att komma i kontakt med ditt innersta och med din fysiska och känslomässiga intuition. Syftet är att nå orsakerna på djupet med det du vill förändra – så att obalanser och blockeringar kan lösas upp av sig själv på ett naturligt sätt. Ofta landar samtalen i områden och orsaker vi kanske inte själva förväntat oss innan samtalet.

Vi ses 4 gånger med ca 14 dagars mellanrum till att börja med. 

Sök lediga tider

Boka ditt första samtal för att sätta bollen i rullning.  

BOKA TID