Mat som älskar dig tillbaka

Vikt i balans med ren & läkande mat

För dig som vill uppnå hållbara resultat i en hälsosam takt. Du kostregistrerar i en app och får näringsberäknade recept så att du har koll på att du får i dig allt du behöver.

 

Tidigare kostklienters bilder av recepten....

Det här får du

 • kostregistrerings- och recept-app
 • näringsinställningar efter dina individuella behov 
 • över 100 näringsberäknade recept
 • kostplan för 5 dagar (fungerar som mall för ytterligare veckor och dagar)
 • tillgång till medlemsgrupp där du kan ställa frågor och dela bilder. 
 • möjlighet att skriva ut recept och inköpslistor

- Vad är ren och läkande mat?

Ren och läkande mat utgår från flera läkande principer samtidigt. Kostråden utgår bl.a. från funktionsmedicinskt tänk kring mat som medicin.. 

Alla recepten är utan gluten, mjölk och tillsatt socker.

Välj om du äter pescatarian (vegetariskt inkl ägg och fisk) eller omnivore (allätare inkl, ägg, kött osv). 

Kosten som du lär dig om och får recept till är (förutom god och mättande) bra för  hormonbalans, blodsockerbalans, antiinflammatorisk och hjälper läka mage/tarm.

- Vad är skillnaden mellan den här produkten och kursen "ren och läkande mat"?

Den här produkten "vikt i balans med ren och läkande mat" är inte en kurs. Det är en app för dig som bara vill ha recept och kostplan med fokus på vikt i balans.

Vill du gå en kurs och lära dig om varför och hur man lever med ren och läkande mat eller kanske inte vill fokusera specifikt på vikt så är det kursen du ska gå. 

Produkten "vikt i balans..." är alltså en app med kostregistrering, individuell kostplan och massor med recept. Den använder man helt självständigt.

- Vad är skillanden mellan den här appen och tex Lifesum?

I den här appen får du en kostplan med näringsberäkningar gjord av en kostrådgivare (mig, Nilla) med lång erfarenhet av kostrådgivning. Dessutom är alla recepten goda (!) och är framtagna av mig. Recepten är näringsberäknade inte bara för bra balans  protein/kolhydrater/fett utan även för att ge högt näringsinnehåll av alla vitaminer och mineraler.

Josefin

En av de bästa investeringar jag gjort för mig själv i livet. Så bra och enkelt upplägg, fantastiskt inspirerande och utvecklande, otroligt god mat som man vet mår bra utav. Såg många positiva skillnader redan första veckan och bara längtar efter att få fortsätta denna resan och lära mig ännu mer recept. Sååå tacksam för Nilla

Är du redo att må bättre?

Du får över 100 näringsberäknade recept, bara det! 

Köp

Hur går det till?

 1. När du genomfört köp länkas du till ett frågeformulär där du fyller i din hälsoprofil och vissa önskemål. 
 2. Därefter dröjer det 12-72h för oss att registrera dig och ta fram din kostplan. 
 3. Du får inbjuda till appen med inlogg till din profil där du hittar din kostplan och massor av näringsberäknade recept. 
 4. Antingen använder dig av kostplanen i appen eller recepten. Du kan alltså välja själv att följa kostplanen strikt eller att välja andra recept du gillar. 
 5. Du behåller appen så länge du vill och betalar per vecka. Säg upp abonnemanget när du vill.

Vill du gå ned i vikt? Då ska du inte äta för lite!

Har du valt att satsa på att gå ned i vikt? Då är det viktigt att inte äta för lite! Jag kan inte nog understryka hur många av mina kostklienter som länge kämpat med oönskad övervikt faktiskt äter för lite mat för att kunna gå ned i vikt.

Mat är näring och näring är byggstenar till din kropp. Svälter man kroppen på näring uppkommer brister, funktioner släcks ned eller begränsas och signaler ökar om att få i sig mer energi (man har ökat sug efter onyttigheter). För att gå ned i vikt på ett hållbart sätt måste du äta tillräckligt.

Är ditt mål att gå ned i vikt så kommer din kostplan innebära en mindre begränsning av kalorier men du får i dig all näring din kropp behöver.

Din kostrådgivare

Nilla Gunnarsson

Jag som arbetat fram recepten och upplägget heter Nilla och cert. kost och näringsrådgivare, NLP coach och Food & Beverage Manager.

Sedan 2012 har jag arbetat heltid med kostrådgivning, hälsocoaching, receptutveckling och som matkonsult. 

Min bakgrund som kock och pedagog (skola, omsorg) och managent inom restaurang använder jag mig av dagligen när jag skapar recept och guidar människor praktiskt. Jag har även av intresse flera olika utbildningar inom yoga, ayurveda, raw food/levande föda och energiterapi.

LÄS MER OM MIG

Appen är för dig som vill...

 • balansera din kroppsvikt (upp, ned* eller behålla vikten)
 • samtidigt ha koll på att du får i dig all näring du behöver
 • äta god, näringsrik och mättande mat under tiden

Så här kommer du att äta

Med kostplanens och receptens hjälp utesluter du de livsmedel som är svåra för kroppen att hantera (t.ex vete, gluten, mjölkprotein, vitt socker, tillsatser) och äter mat av rena och naturliga råvaror. Det gör det möjligt för kroppens eget självläkningssystem att reparera och balansera där det behövs.

Du baserar din måltider på mycket grönsaker, frukt och bär. 

Du äter dig mätt flera gånger om dagen på näringstät och smakrik mat och kan själv känna efter om du vill anpassa kosten under tiden. Kostplanen erbjuder dig ett sätt att äta och relatera till mat som främjar långsiktig hälsa och hjälper dig att etablera hållbara vanor.

" Tanken var aldrig att gå ner i vikt utan att bli av med värken i kroppen men jag fick båda delarna. Denna väg kommer jag fortsätta på. Något har "landat" jag fattar hur jag ska äta nu för att behålla vikten."
"Så mycket god mat, och mår väldigt mycket bättre i både kropp och knopp! Jag känner mig lättare och plattare😊. Jag vill verkligen understryka att jag har aldrig ätit så här gott som jag gör nu!"

Vanliga frågor

Balansera din kroppsvikt (upp, ned eller behåll vikten)

 

Köp appen