2 499,00 SEK

Valfritt: Spara 15%: Boka individuell kostcoaching med Nilla. Ord. pris 1125 kr, du betalar nu 956 kr. Kostcoachingen kompletterar kursen/medlemskapet. Rabatt-priset gäller endast nu vid utcheckning.

Efter bokning, kontakta mig e-post för att boka din tid.

Kurs och medlemsskap: Kom igång med ren & läkande mat

Full tillgång till alla förmåner under ett år! 

För dig som vill ha långsiktig förändring och en bättre relation till mat och hälsa.

  • Datum för gruppstart vår 2024: 4 mars, 15 april, 20 maj
  • Datum för gruppstart höst 2024: 22 juli, 2 sept, 14 okt, 25 nov

Du får:

  • Kursen "kom igång med ren och läkande mat"
  • Tillträde till medlemsgruppen för frågor/svar
  • 21-dagarsprogram med 7-9 st gruppstarter per år
  • Veckovisa livesändingar i medlemsgruppen med Nilla under pågående 21-dagarsprogram
  • Nedladdningsbara filer med över 100 recept och kostråd  
  • Nya veckomenyer varje vecka under 1 år

DELBETALA 3 månader? Klicka här... 

Medlemskapet är avdragsgillt som friskvård. Boka via Epassi här. Hör av dig om du behöver ytterligare hjälp: [email protected] 

- Vad är ren och läkande mat?

Ren och läkande mat utgår från flera läkande principer samtidigt. Kostråden utgår bl.a. från funktionsmedicinskt tänk kring mat som medicin. Välj själv om du äter vegan/100% växtbaserat under perioden eller om du äter fisk, ägg, kött osv. 

Kosten som du lär dig  om och får recept till är (förutom god och mättande) bra för  hormonbalans, blodsockerbalans, antiinflammatorisk och hjälper läka mage/tarm. Det som kanske bäst beskriver kosten är antiinflammatorisk, flexibel paleoLäs mer här...

Upplever du att förvirring om hur man egentligen ska äta för att må bra? Hör du olika bud från alla håll om vad som verkligen gäller? Kursen går ut på att hjälpa deltagaren hitta ett hållbart sätt att äta på som passar en själv och utforska det som verkligen känns rätt. 


Läs: Köpvilkor och integritetspolicy

Dina person-, kontakt- och orderuppgifter som du registrerar vid köp eller bokning hanteras och regleras i enlighet med gällande dataskyddslag. Dina uppgifter är säkra med oss. Vi använder tjänsten Stripe för säkra kortköp. 

 

Vad säger deltagarna?

Ett enkelt sätt att äta bättre mat som får dig att må bättre! Nilla är oerhört tillmötesgående och stöttande. En bra kickoff för att må bättre!

Carolin

Nu har vi ätit fantastisk mat i tre veckor. Jag mår otroligt bra. Mina tidigare besvär med uppblåst mage försvann efter tre!!! dagar. Tacksam att få ta del av dessa goda recept och fått bra vägledning. Nu är vi taggade på att klara det själva. Än en gång tack.

Eva H.

Det bästa vi gjort. Om man vill ha förändring på riktigt. Kan varmt rekommendera Nillas 21-dagars!

Jenny och Anders

Jag har verkligen lärt mig mycket och kommer fortsätta med att äta mer grönt och mindre mejeriprodukter jag fick så mycket mer energi. Tack

Monica Tyllman

Jag följde varje dag vad Nilla skrev. Lagade recepten som finns i receptboken .Tror dessa recept på god och läkande mat kommer följa mig länge. Nu så här efteråt tittar jag tillbaka på 3 veckor med GOD mat! Smakrika spännande rätter! Jag är helt nöjd! Hälsning Kina

Christina Sönstevold

Bra med fakta, recept och inspiration. Gillade medlemsgruppen med många fina deltagare. Mår bättre än på länge och är så glad att jag äntligen valde att satsa på att få hjälp med min hälsa!

Anna N.

Det är en fantastisk kurs där man får lära sig att äta bra kost. I mitt fall har jag blivit bättre på många plan. Mail varje dag med bra information. Supergoda och bra recept. Att stötta varandra i medlemsgruppen har varit toppen där vi lagt upp maten vi gjort och tankar kring det vi vill förmedla. En toppen kurs helt enkelt. Nilla är toppen hon gör skillnad.

Elisabeth Engström

Jag gick med för att jag en tid hade funderat på att sluta med mjölkprodukter och socker, glutenfritt åt jag redan. Anledningen var att jag har hypotyreos och har haft besvär de senaste tre åren, sus i huvudet, dimmig i ögonen, nedstämd, trött och kände mig allmänt sjuk. Efter en vecka försvann nästan alla symtom och jag känner mig mycket piggare. Har energi kvar när jag kommer hem från jobbet! Konceptet är lätt att följa och det finns många recept att välja på. Recepten är lätta och alla kan hitta något som man tycker om. Bra med medlemsgruppen där man fick tips av de andra deltagarna och där man kunde ställa frågor till Nilla. Mycket läsvärda lektioner av Nilla varje dag. Men det är inte bara maten som gör nytta, utan som Nilla också skriver, man får ta hand om sig och lyssna på sin kropp. Röra på sig, yoga, andas, slappna av med musik. Häng på nästa gång!!

Britt-Marie

Jag tycker programmet var väldigt givande. Många goda näringsrika recept som jag kommer fortsätta med även efter kursens slut. Nillas dagliga mejl innehöll intressant information och det fanns mycket att reflektera över. Jag är nöjd och tacksam över att jag gick det här programmet!

Camilla

Väldigt bra upplägg, jag har aldrig känt att jag gjort någon uppoffring. Bara positiva upplevelser med ett balanserat blodsocker och en klarare känsla i både kropp och huvud.

Veronica Strandqvist Rådström

Bra upplägg – fina recept och bra pepp från dej och de andra deltagarna.

Anki

Jag är jätte nöjd, eftersom jag har ätit antiinflammatorisk mat sedan 2018 o tyvärr ”fuskat” senaste tiden, behövde jag en nystart igen. du Nilla gav mig motivationen tillbaka, o framförallt glädjen att äta denna läkande mat. så enkelt egentligen, men tyvärr så mycket frestande godsaker runtomkring mig. Det som också ger mig mycket är dina recept, framför allt bakrecepten, provar mig fram just nu, har satt en surdeg som jäser så fint:) det som jag vill slå ett extra slag för är att maten inte bara påverkar min kropp utan framför allt mitt sinnelag, huvet blir helklart! tanken sätts fri! jag blir så pigg o alert! orken är tillbaka ,jag är ändå pensioner o orkar massor, tummen upp för det. det är aldrig försent att börja äta läkande ren mat. tusen tack Kerstin

Kerstin N Eskilsson

Så värdefull kunskap och väldigt roligt att få lära sig laga nya rätter som både är nyttiga balanserade och fantastiskt goda. Jag är så nöjd med kursen och allt det som jag lärt mig.

Camilla A.

Det bästa vi gjort. Om man vill ha förändring på riktigt. Kan varmt rekommendera Nillas 21-dagars!

Jenny

21 dagar gick otroligt fort och var över mina förväntningar. Trodde det skulle vara svårt att avstå från vissa födoämnen men tack vare alla bra recept gick det hur bra som helst. Värken i kroppen är borta och jag mår fantastiskt bra. Den här vägen kommer jag fortsätta på. Tack Nilla!

Martina Laub

Tack för de lärorika 3 veckor med inspiration och stöttning. Känner mig mätt och glad.

jana

Bra guidning och information. Recepten är så goda och lätta att göra. Rekommenderas

Jasmin W.

Mår så bra efter dessa 21-dagar. Har äntligen fått bukt på sötsuget och behovet att äta snabba kolhydrater.

Jenny

Nu har vi ätit fantastisk mat i tre veckor. Jag mår otroligt bra. Mina tidigare besvär med uppblåst mage försvann efter tre!!! dagar. Tacksam att få ta del av dessa goda recept och fått bra vägledning. Nu är vi taggade på att klara det själva. Än en gång tack.

Eva H.

Bra information löpande. Sund och vettig, mycket kunskap. Lite kort, hade gärna hängt med 3 veckor till!

Veronica Snoder

Tack! Det här kursen har mycket hänt m mig i alla plan..jag blivit mycket bättre i magen o i leder m fortfarande känningar/värk i muskler. Jag behöver o uppskattar frågeställningar i kursen som jag fortsätter att jobba m med då det varit svårt att hitta svaren till mig själv. jag inte lagat så många rätter än, då jag gillar enkelt o rent upplägg, m bröd, röror o tillbehör är recept jag använts och håller. Nu börjar det ”svåra” hitta balansen i mitt liv m maten och valen m vänner o familj!

Liselott

Jag uppskattade de dagliga lektionerna som låg helt rätt i tid, de tog upp saker som jag funderade på just då. Det svåra var för mig var att inte småäta, överäta och att låta bli kaffe.

Jörgen Claesson

Så inspirerande och bra!

Charlotta

Jag tycker programmet var väldigt givande. Många goda näringsrika recept som jag kommer fortsätta med även efter kursens slut. Nillas dagliga mejl innehöll intressant information och det fanns mycket att reflektera över. Jag är nöjd och tacksam över att jag gick det här programmet!

Camilla

Fantastiskt god mat och jag har inte känt behov av att äta något kött alls. Med lite planering så har frukost och mellis inte heller varit ett problem. Älskar alla yogurtar med massor av färska bär. Att handla grönt har varit billigare mat också. Många människor tror att det är dyrare att äta mycket grönt vilket är helt fel. Glad att jag hoppa på den här kursen.

Kimsan

Den bästa investeringen på länge. Nycklar som fattats i min resa ur utmattning har hittats, maten har gett mig energi tillbaka och utmanat mitt känsloätandet så jag nu hittat till roten av det. Mycket goda recept och de dagliga mailen har verkligen hjälpt mig att tänka i rätt banor under de 3 veckorna. Den dagliga kontakten med deltagarna och Nilla i Facebook gruppen har varit inspirerande och gett svar på frågor och funderingar. Som en extra vinst, även fast det inte var målet för mig, var att jag tappat 3 kg under dessa veckor. Rekommenderas varmt!

Åsa

Det har varit 21 dagar som gått väldigt fort. Jag är väldigt nöjd med kursen och kan verkligen rekommendera den till dig som känner att du är redo att göra en omställning i ditt liv. Nillas dagliga peppande mail, full av kunskap som hon så generöst delat med sig, är något jag sett fram emot varje dag. Alla fantastiskt goda recept som ingår i materialet har varit toppen!😊 Jag kommer i stor utsträckning fortsätta äta så som jag lärt mig under dessa veckor.

Rigmor Backlund

En upplysande och informativ kurs fylld med bra recept och tips. Rekommenderar stark denna kurs, 21 dagar gick så fort.

Martina

Jag har verkligen lärt mig mycket och kommer fortsätta med att äta mer grönt och mindre mejeriprodukter jag fick så mycket mer energi. Tack

Monica Tyllman

Toppen! De dagliga lektionerna under 21 dagar varje morgon var pricken över i!

Camilla

Jag gick med för att jag en tid hade funderat på att sluta med mjölkprodukter och socker, glutenfritt åt jag redan. Anledningen var att jag har hypotyreos och har haft besvär de senaste tre åren, sus i huvudet, dimmig i ögonen, nedstämd, trött och kände mig allmänt sjuk. Efter en vecka försvann nästan alla symtom och jag känner mig mycket piggare. Har energi kvar när jag kommer hem från jobbet! Konceptet är lätt att följa och det finns många recept att välja på. Recepten är lätta och alla kan hitta något som man tycker om. Bra med medlemsgruppen där man fick tips av de andra deltagarna och där man kunde ställa frågor till Nilla. Mycket läsvärda lektioner av Nilla varje dag. Men det är inte bara maten som gör nytta, utan som Nilla också skriver, man får ta hand om sig och lyssna på sin kropp. Röra på sig, yoga, andas, slappna av med musik. Häng på nästa gång!!

Britt-Marie

Det har varit så spännande att prova på nya recept varje dag och känna att det räcker gott och väl att äta vegansk mat mestadels av veckan för resten av mitt liv.

Kim Lundberg

För mig handlar det om att få inspiration Jag har varit med flera gånge vet var jag mår bra av,men mitt socker behov leker med mig Därför kallar jag kuren för mitt hjern massage Tack för denna gång 🤗🌸🌺

Helen Baudtler

Jag är så nöjd att jag deltog i 21 dagar ren och läkande mat. God mat, mycket mat, inspirerande mat. Jag är mindre svullen runt magen, har mindre ont i mina leder, och ser piggare och slätare ut i ansiktet.

Nina A.

Hej! Jag har ju genomgått denna onlinekurs 21.8 – 10.9 Jag följde varje dag vad Nilla skrev. Lagade recepten som finns i receptboken .Tror dessa recept på god och läkande mat kommer följa mig länge. Nu så här efteråt tittar jag tillbaka på 3 veckor med GOD mat! Smakrika spännande rätter! Jag är helt nöjd! Hälsning Kina

Christina Sönstevold

I helgen avslutade jag nillaskitchen kurs ”21 dagar ren och läkande mat”! Och wow vad intressant det har varit och vilken resa jag gjort! Har fått så mycket kunskap och insikter om sig själv, sin relation till mat och om mat såklart !Ja hela ens förhållningssätt kring mat! Men den största förändring har ändå varit att min mage aldrig varit såhär bra. För ca 12 år sedan fick jag den härliga diagnosen IBS och har försökt att vara min egen doktor länge för att se vad som fungerar matmässigt för mig och min mage! På 3v med Nillas kurs har magen blivit som ny, jag har massa energi och känner mig som ” the Queen of fucking everything ” 😎😂 Min stora akilleshäl och stora fasa innan kursen var kaffet, mina mackor med smör och ost, asså ost 😍 Första veckan var helt klart intressant med en strulig mage, trötthet, huvudvärk, kände mig allmänt emotionell dränerad och fick verkligen använda mig av tankens positiva makt ” this too shall pass”. Redan på vecka 2, till min enorma förvåning var många av mina matsug och cravings helt borta! Kände inget sug för varken kaffe, ost, mackor eller något söt. Jag har inte tagit en kopp kaffe på 2v nu, och det mina vänner har aldrig hänt! Under dessa 3v har jag ätit riktigt god mat och jag har inte känt att det fattats något! Hittat gott bröd som jag bakat på havre och bovetemjöl som hela familjen proppade i sig med glädje. Jag har känt mig mer tillfredsställd med maten jag ätit och barnen har gillat mycket! Det jag ser framemot nu är att fortsätta med kosten och och fortsätta boosta med kropp med ren och läkande mat! Betyder det att jag aldrig kommer att ta en chokladbit, en kaffekopp eller äta ost? Absolut inte, men den stora skillnaden är att jag nu väljer om jag vill äta det eller ej. Jag drivs inte av ett sug som förut när jag mer kände att jag behövde en kopp kaffe efter maten eller att hela kroppen verkligen krävde ost! Kan verkligen rekommendera denna kurs. Kanske en julklapp, tror nästa kurs startar i januari!

Magdalena

Är så tacksam för att jag provade detta! Massor av goda recept att få del av.

Hanna K.